Suport local, protectors i patrocinadors

Necessitem aportacions per poder fer front a la temporada 20/21, posar-se en contacte amb el club, anuncia el teu negoci o comerç, tots junts fem força. 

El Club Futbol Reus Roig i Negre, el nostre número de compte per fer aportacions, i transferències.

CAIXA GUISSONA:

ES10 3140 0001 91 001 40969 00

Super Pollo Reus

Comida para llevar. Av. Països Catalans, 28 Reus.Nosotros cocinamos, tu lo disfrutas.

Rostisseria Mediterrani

Menjar per emportar. Especialitat en Pollastres a l'ast i Arrossos. 
C/ Pere el Cerimoniós, 80
43205 Reus, Cataluña

LA SALSETA

BAR RESTAUTANT A REUS, BAR & GRILLAl carrer Sant Bernat Calvo, 43, de Reus

GESTIMAX

Nuestra asesoría cuenta con más de 20 años de experiencia y está formada por personal titulado y cualificado que pone al servicio del cliente la combinación entre la experiencia profesional y las pautas para que su empresa siempre esté cubierta a nivel legal según su perfil y necesidades.

Lavanderia Tintoreria CITY SEC a Reus

Carrer d'Antoni de Bofarull, 16, 43202 Reus, Tarragona, Spain, Reus, Cataluna.

Bar la Rosa de Reus

Nuestro bar de bocadillos y hamburguesas en Reus, La Rosa de Reus, ofrece siempre calidad por buenos precios. También ofrecemos tostas, sándwiches y patatas bravas caseras.

CAL TAUS

"CAL TAUS - La Botiga de la teva Mascota
Botiga on hi trobaràs tot allò que necessitis per a la teva mascota, ja sigui gos, gat, rossegador o moixó; des del 1988 intentem oferir el millor servei als nostres clients tant en venda de petits animalons com alimentació, accessoris, assessorament personalitzat i perruquería canina (en hores convingudes).
En suport al nostre club, tots aquells que us heu fet l'abonament de la nova temporada (sigui l'opció que sigui), amb el justificant corresponent, us oferirem un petit regal per la vostra mascota que podreu passar a buscar a les nostres instal.lacions. Força Reus!!! "

SH HOUSE GRUP

Cafès Giné

Entreu a la plana web.
Càfes Giné

loteria vila

La teva sort a LOTERIA VIDAL.

No Diguis Blat

Orientado al colectivo celíaco diseñando una carta apta para ellos, donde poder degustar cualquiera de nuestros platos y postres, elaborados en nuestra cocina de forma tradicional. Acreditados por la Asociación de celiacos de Cataluña.Entra al Facebook

NEKO

Ens agrada el disseny i la funcionalitat.

Estudi / Taller d’arts gràfiques, disseny, retolació i decoració, creat l’any 2012 amb l’objectiu d’oferir solucions a les necessitats tan dels clients professionals com a particulars.


CAÑA AQUÍ

Bar canyes i tapes a Reus, entra al Facebook

Fleca con gran variedad de bocadillos fríos y calientes,pastas, bebidas y una pequeña zona para que los niños puedan entretenerse, entra al Facebook.  

Electrònica Cabré

En nuestra empresa Electrònica Cabré Instal·lacions ponemos a disposición de nuestros clientes, una amplia gama de servicios, tanto para clientes particulares como para empresas.

http://www.electronicacabre.com

info@electronicacabre.com

Tu tienda de deportes en Reus. entra al Facebook

Cafetería Classic's

Cafeteria Restaurant a Reus, lloc de Facebook

Faro Fitness Center 

El teu centre de fitnees a Reus, entra al Facebook.

TALLER DE FLOR TALLADA I ARTIFICIAL INTERIOR ,EXTERIOR ARRANJAMENTS FLORALS DE NOCES COMUNIONS ,BATEJOS,  PRESUPOSTOS PER COMUNITATS, BOTIGUES I APARADORS, entra al Facebook.  

Avenida La Salle, 45 D-13
43205 Reus Tel.642648283
https://legnaanpega.wixsite.com/directgestoria