HISTORIA DEL CF REUS RN

CLUB FUTBOL REUS RN
Fundació del club : 1 de Juliol de 2019

L’1 de juliol de 2019, una colla d’aficionats i socis del CF Reus van fundar el CF Reus RN, al mateix temps que el seu amor futbolístic lluitava per poder competir a Segona Divisió B. “Quan vam veure que no deixaven competir el Reus, estàvem indignats i vam fundar una penya social de suport, varem fundar un club. Havíem de començar des de la darrera categoria i sempre recolzant el nostre club”,  
La primera directiva del club, va estar formada per gafar un rol, el CF REUS RN no és un club presidencialista i el carrec de president es un més, El primer president va durar 11 dies, el varem escollir perque era el membre de mes edat i va ser Antonio Aunión, va dimitir enseguida no es veia en el carrec i unes discrepancies amb la resta, va decidir dimitir, la tasca es en grup en aquell moment per circumstancies algú tenia que figurar i el que primer es va proposar ell mateix va ser Josep Bonillo ja que figurava de Vice-president i aixi es va fer, President: Josep Maria Bonillo Flor, Director Manager club  i Secretari Xavi Carbó, Tresorer: Carles Montalà i Vice-President: Albert Oller. 

El Club Futbol Reus RN és un club creat el 2019 per aficionats del CF Reus Deportiu, com a suport al nostre club, eliminat de la competició injustament. Hem fundat el club per poder jugar amb els nostres colors i en homenatge al Reus Deportiu. L'Entitat es regeix pels criteris del futbol popular, transparent i democràtic. Un Soci, un vot!

 “No volem suplantar el Reus. Som una penya esportiva un club d'aficionats roig-i-negres, i, si en cap cas torna a competir el Reus, nosaltres seguirem competint amb els colors del nostre club, com un homenatge”, estarem tanbé al camp com aficionats donant suport, Qualsevol persona que vulgui formar part del CF Reus RN, ha de ser soci o sòcia o aficionat o aficionada del Reus o hagi format part del club. Aquesta és la premissa principal de l’entitat, sempre fidel al sentiment roig-i-negre.

La temporada 19/20, enseguida molts nois joves de Reus van voler jugar, però no va donar temps a inscriuren's per competir a Quarta Catalana sense camp de Joc i per part de L'Ajuntament de Reus no ens van poder ajudar, per poder tenir una hora per entrenar o tenir camp de Joc, no tenien cap hora lliure a ningun camp municipal, els nois entrenaven a la pista Sergi Roberto al Parc del Mas Iglesies, sense vestuaris, a la tardor, no va arribar cap ajuda del consistori, TV3/video CF REUS RN comarques va fer un reportatge, davant la complicada situació.

 El FC TARRACO de la IV CATALANA ens va convidar a un partit amistós al seu camp, el 1 de setembre de 2019 a les 17h a Camp Clar Tarragona, va significar el nostre primer partit, el resultat va ser de (2 a 2), i ja no varem parar de estar convidats a amistosos per part de clubs de tota la provincia que ens van acollir per que podessim jugar. 

Durant el primer any de vida, la massa social del Reus RN no ha deixat de créixer i han superat els 100 socis (130). L’import simbòlic de l’abonament, a 5€ i a  10 €, ha arrelat força bé entre els comerços reusencs, tal com es pot observar a les xarxes socials del club. “El soci decideix què vol. No ens posem cap sostre, arribarem a on vulguin els socis i podem lluitar esportivament, defemsarem els nostres colors al camp. Volem competir, fer activitats, grups de treball. Tot és sense ànim de lucre, és el futbol popular”.

  Varem organitzar el 1er TROFEU BAIX CAMP FUTBOL llogant fent un esforç, el Camp de Futbol del Pare Manyanet de Reus el 6 d'octubre de 2019, el UE MASPUJOLS DE III CATALANA va venir a jugar en un partit amb molts aficionats roig-i-negres el resultat final de 2 a 2 i als penals el CF REUS RN va caure.

El clubs de la província, que sabien no teniem camp per jugar ni entrenar ens van convidar i entre setmana de nit ens desplaçavem a jugar els partits, Triangular a Perafort  jugant contra cel club local i l'Espluga Francolí (IV CAT) partits convidats per clubs com, Les Borges del Camp (II CAT) Miami Platja (IV CAT) Mas Pelliçer (III CAT) L'Hospitalet (IV CAT) UD Torredembarra (III CAT) Marina Cambrils (IV CAT) La Riera (III CAT) Creixell (IV CAT)  Altafulla CE (III CAT) Torreforta (III CAT) Sant Salvador (III CAT) Masdenverge (IV CAT) Tarraco (IV CAT) Maspujols (III CAT) Montblanc (II CAT) Segur Calafell (IV CAT) Montbrió (III CAT)  Llorenç CF (III CAT) L' Atmetlla de Mar (III CAT), el últim partit programat era contra els veïns de Riudoms (II CAT) ja nos va poder jugar per la pandemia del COVID 19.

No serà fins al curs 2020 – 2021 quan oficialment podem ser inscrits a la categoria més baixa del futbol català. Durant aquesta campanya anterior 19/20, però,  s'ha treballat disputat partits amistosos, participat en torneigs benèfics i hem aprofitat per visibilitzar el nou club de la ciutat entre els comerços i petits negocis de Reus.

La pròxima temporada serà la primera del Reus RN a la FCF i competirà amb un amateur. la Temporada 20/21, Aquesta temporada 20/21 s'ampliara la junta i cambiarán molts rols en la Junta, El escut un dels primers canvis,

El escut de 2019 ha donat pas a un nou escut al 2020. Es tornarà a disputar i tornarem a organitzar el II TROFEU BAIX CAMP FUTBOL.