Ajuda'ns al manteniment del club, feu un ingrés per transferència bancària al compte del club de Caixa Guissona. 
CODI IBAN: ES10 3140-0001-91-001-40969-00
Podeu posar nom de la persona física o jurídica es fa l'ajut.  


FES-TE SOCI

Podeu fer el tràmit presencial al local de trobada, Carrer Maria Aurelia Capmany, 4 local Baixos, CAN VICENÇ, davant camp de futbol  Cruyff Court del Parc Mas Iglesias. De dilluns a diumenge de 8 a 14 hores demanar full de sol·licitud i omplir, pagar en metàl·lic, os donaran rebut segellat i carnet de soci.

Podeu fer l'ingres a CAIXA GUISSONA per transferencia bancaria. Portant el resguard de la transferencia.

CODI IBAN: ES10 3140-0001-91-001-40969-00

Quota soci: 5€, anual 

(poden fer-se socis els menors de 18 anys amb el consentiment dels pares o tutors si es soci almenys un adult familiar).

Tots els socis poden fer-se també socis protectors.

Quota soci protector: a partir de 20€ , anual. 

Que és ser soci protector?  És aquella persona física o jurídica que, de forma desinteressada, realitza una aportació econòmica anual. No es soci numerari i de ple dret, per ser soci numerari tens de fer-te soci per 5€ i despres pots fer-te soci protector a partir de 20€ . 

Perquè ser soci protector? La primera finalitat és ajudar al manteniment econòmic del Club Futbol Reus Roig i Negre.

  • Estar informats i poder participar en tots els actes organitzats per el club.

  • El lliurament per part del club de un carnet anual de soci protector.

  • Preu especial en les activitats i events que realitzi el club, així com descomptes en roba del club, samarretes, bufandes etc...

Nota 

 Els estatuts del club o associació esportiva determinen les categories de socis i els drets i obligacions de cada categoria. La categoria més habitual als clubs catalans, és la de soci de ple dret. Aquest pot participar i gaudir de les activitats esportives, pot participar a l’assemblea general i te dret a ser informat de la marxa de l’entitat. Les seves obligacions són abonar les quotes establertes, complir amb els estatuts i la normativa i col·laborar en la bona marxa de les activitats organitzades per l’entitat. Es pot ser usuari/ària de les activitats esportives d’una entitat, sense ser-ne soci/sòcia, en aquests casos la relació amb l’entitat organitzadora és únicament per l’activitat i l’entitat passa a funcionar com una empresa de servei.